5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle vasıtasız temastan değil tütün solunmasından kaynaklanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

üste, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binalarda muayyen standartlarda mevki alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili manzara anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Hatta bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu keyfiyet uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya rast açılmaktadır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir tarafının ayan olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en kocaman yararı yaman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin huzurı düzen opsiyonel olarak alınan hidrolik dal ile elan pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç Yangın Kapısı gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, haricen mirlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Report this wiki page